Secció 1 – Què fem amb la teva informació?

Quan compra alguna cosa en la nostra botiga, com a part del procés de compra i venda, recopilem la informació personal que ens proporciona, com el seu nom, adreça i adreça de correu electrònic.
Quan navega per la nostra botiga, també vam rebre automàticament l’adreça de protocol d’Internet (IP) del seu ordinador per proporcionar-nos informació que ens ajudi a conèixer el seu navegador i el seu sistema operatiu.
Màrqueting per correu electrònic (si correspon): amb el seu permís, podem enviar-li correus electrònics sobre la nostra botiga, nous productes i altres actualitzacions.

Secció 2 – Consentiment

Com aconsegueixes el meu consentiment?
Quan ens proporciona informació personal per completar una transacció, verificar la seva targeta de crèdit, realitzar una comanda, organitzar un lliurament o retornar una compra, impliquem que accepta que la recopilem i la usem per aquest motiu específic únicament.
Si sol·licitem la seva informació personal per una raó secundària, com màrqueting, li demanarem el seu consentiment exprés directament o li oferirem l’oportunitat de dir que no.

Com retiro el meu consentiment?
Si després que s’inscriu, canvia d’opinió, pot retirar el seu consentiment perquè ens comuniquem amb vostè, per continuar la recopilació, ús o divulgació de la seva informació, en qualsevol moment, comunicant-se amb nosaltres a info@dimonibanyut.com

Secció 3 – Divulgació

Podem divulgar la seva informació personal si la llei ens exigeix ​​fer-ho o si vostè viola els nostres Termes de Servei.

Secció 4 – Allotjament web

La nostra botiga està allotjada en IONOS 1AND1. Ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre els nostres productes i serveis.
Les seves dades s’emmagatzemen a través de l’emmagatzematge de dades de IONOS 1AND1 , les bases de dades i l’aplicació general. Emmagatzemen les seves dades en un servidor segur darrere d’un tallafocs.

Pagaments:
Les seves dades de transacció de compra s’emmagatzemen només el temps necessari per completar la transacció de compra. Després que es completi, s’esborrarà la informació de la seva transacció de compra

Secció 5 – Serveis de tercers

En general, els proveïdors de tercers que utilitzem només recopilarem, farem servir i divulgarem la seva informació en la mesura necessària per permetre’ls realitzar els serveis que ens brinden.
No obstant això, certs proveïdors de serveis de tercers, com passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privacitat respecte a la informació que hem de proporcionar per a les seves transaccions relacionades amb la compra.
Per a aquests proveïdors, li recomanem que llegeixi les seves polítiques de privacitat perquè pugui entendre la forma en què aquests proveïdors manejaran seva informació personal.
En particular, recordeu que certs proveïdors poden estar ubicats o tenir instal·lacions ubicades en jurisdiccions diferents a vostè o a nosaltres. Per tant, si decideix procedir amb una transacció que involucra els serveis d’un proveïdor de serveis extern, llavors la seva informació pot estar subjecta a les lleis de les jurisdiccions en què es troba aquest proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

Enllaços
Quan fa clic a enllaços a la nostra web, poden allunyar del nostre lloc. No som responsables de les pràctiques de privadesa dels llocs i us encoratja a llegir les seves declaracions de privacitat.

Secció 6 – Seguretat

Per protegir la seva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no es perdi, utilitzeu malament, accedeixi, reveli, alteri o destrueixi de manera inadequada.

Secció 7 – Edat de consentiment

En utilitzar aquest lloc, vostè declara que té almenys la majoria d’edat en el seu estat o província de residència, o que és major d’edat en el seu estat o província de residència i ens ha donat el seu consentiment per permetre qualsevol dels seus dependents menors per utilitzar aquest lloc.

Secció 8 – Canvis a aquesta política de privacitat

Reservat el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revísela amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació en el lloc web. Si fem canvis substancials a aquesta política, li notificarem aquí que s’ha actualitzat, perquè sàpiga quina informació recollim, com la utilitzem i en quines circumstàncies, si escau, fem servir i / o divulguem això.
Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la seva informació pot ser transferida als nous propietaris perquè puguem continuar venent productes.

Preguntes i informació de contacte
Si desitja: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre vostè, registrar una queixa o simplement desitjar més informació, poseu-vos amb el nosaltres a info@dimonibanyut.com.